Detox Foot Patch – Koyok Kaki Buang Toksin

detox+foot+patch - N - O

Anda pernah bersauna/bertangas? Apabila anda bersauna/bertangas, secara paksa, anda akan mengeluarkan peluh. Sauna adalah satu cara mengeluarkan peluh bagi orang yang malas bersenam. Tapi kena la keluarkan duit, cari masa yang free untuk pergi spa untuk bersauna/bertangas.

sauna - N - O

OK, sekarang soalan kuiz untuk anda – kenapa kita perlu keluarkan peluh? Jawapannya ialah …

untuk mengeluarkan TOKSIN!!

Dapatkan produk kesihatan TERBAIK di Kedai SihatSelalu <– Klik!

Toksin ini sebenarnya ialah bahan beracun dalam badan, yang terkumpul daripada pelbagai sumber, contohnya makanan (seperti semburan racun pada sayur-sayuran, suntikan pada ayam, klorin dalam air paip), pencemaran udara (asap kenderaan, asap rokok) dan sebagainya. Cara semulajadi yang terbaik untuk mengeluarkan toksin ialah dengan mengeluarkan peluh, sama ada dengan cara bersenam atau bersauna.

makanan+toksin+flow - N - O

usus+toksin - N - O

Masalah kesihatan biasa yang dikaitkan dengan pengumpulan toksin dalam badan termasuklah :

wwwwwwSering keletihan 
 Daya tumpuan dan daya ingatan yang lemah 
 Sembelit atau cirit-birit yang kerap 
 Masalah-masalah kulit : jerawat, akne, ekzema, psoriasis, kulit yang pudar dan tidak bermaya 
 Kuku dan rambut yang rapuh 
 Badan dan nafas berbau 
 Sering sakit kepala 
 Sakit leher, sendi dan otot 
 Peredaran darah yang lemah – tangan atau kaki sejuk 
 Kitaran haid tidak teratur/putus-putus 
 Masalah penghadaman, senak dan loya 
 Peningkatan tekanan darah 
 Kurang tenaga syahwat 

Tapi bagaimana kalau takde masa/malas nak bersenam/bersauna/bertangas?

Ada satu penyelesaian alternatif bagi masalah di atas. Bukan saja fungsinya sama (mengeluarkan peluh = toksin), malah memberikan kesan ekstra. Caranya ialah dengan menggunakan

DETOX FOOT PATCH!!

Toksin dan bahan-bahan beracun yang lain akan keluar bersama peluh pada kaki, dan bertindak balas dengan bahan dalam detox foot patch memberikan warna hitam.

foot+patch+before+after - N - O

detox+patch+peel - N - O

APA YANG BERLAKU?

Fungsi sebenar detox foot patch ini adalah untuk mengeluarkan peluh di tapak kaki, yang mana tapak kaki mempunyai banyak point-point yang berkaitan dengan organ badan. Bahan-bahan dalam detox foot patch berfungsi memanaskan kaki dan seterusnya menyerap peluh (bersama toksin) yang keluar. Kaedah seperti ini adalah lebih selamat berbanding mengambil ubat-ubatan kerana ia digunakan di bahagian luar badan sahaja.

APA ADA DALAM FOOT DETOX PATCH?

Selepas 26 tahun penyelidikan, satu formulasi ramuan campuran cuka buluh, cuka kayu dari pokok oak, beech, sakura dan bahan-bahan semula jadi yg lain didapati mempunyai keupayaan daya meresap toksin melalui kulit. Ramuan ini berupaya utk melakukan proses nyahtoksin (detoxin).

ramuan - N - O

Kandungan utama :

Cuka buluh (bamboo vinegar)
Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi Arrow Bamboo (Pseudosasa Japonica) yang dipanaskan hingga 250°C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu dalam pelepasan bahan toksin dari sistem badan dengan berkesan.

Cuka kayu (oak vinegar)
Bahan ekstrak didapati daripada kondensasi kayu Ubame Oak yang dipanaskan hingga 250°C dan menjalani pemeringkatan 5 kali serta diperam selama 6 bulan. Membantu proses penyerapan bahan toksin badan melalui kulit dengan berkesan.

Chitosan
Ekstrak cengkerang ‘crab shrimps‘ yang merupakan bahan perangkap toksin, gris, logam berat, lemak dan minyak. Mengikat kolestrol LDL (rendah) dan HDL (tinggi) sehingga 10% dan baik bagi mengurangkan berat badan.

Tourmaline
Sejenis galian atau permata yang dapat menjana negatif ion dan cahaya infra merah jarak jauh yang merangsangkan titik refleks pada tapak kaki, seterusnya memberikan kesan yang sama seperti urutan refleksologi.

Cornstarch
Medium pengikat dan pemegang bahan-bahan aktif dan memanjangkan tempoh hayat dan kesan aktif tindak balas produk.

KESAN EKSTRA – REFLEKSOLOGI!!

Tahu kan apa itu refleksologi? Kebanyakan titik akupuntur manusia terkumpul di tapak kaki (juga di tapak tangan). Cuka buluh yang terdapat dalam foot detox patch bertujuan untuk merangsang titik-titik akupuntur badan dalam proses menyahtoksin dan membuang lebihan lembapan badan seperti yang diamalkan dalam perubatan tradisi Asia seperti bekam dan urut tapak kaki. Tourmaline pula boleh merangsang titik-titik refleks. Oleh kerana foot detox patch diletakkan pada tapak kaki, anda boleh

target anggota badan mana yang anda ingin buang toksin!!

foot+reflexology+chart - N - O

Letak pada bahagian ATAS tapak kaki jika anda ingin target bahagian bahu dan paru-paru; bahagian TENGAH tapak kaki untuk organ perut, pankreas, hati dan buah pinggang; dan bahagian BAWAH tapak kaki untuk organ usus (sistem perkumuhan).

MEMPERKENALKAN DETOX FOOT PATCH JUN GONG DARI KOREA

Detox foot patch yang dijual adalah jenama Jun Gong dari Korea Selatan, antara pengeluar detox foot patch terkemuka yang terjual di seluruh dunia. Terdapat 10 keping (5 pasang) dalam 1 kotak.

detox+patch+box - N - O

Untuk dijual dengan harga yang lebih murah, detox foot patch ini tidak dijual dalam bentuk kotak, tapi dalam bentuk loose pack secara pukal, kemudian dibungkus sendiri dalam plastik. Satu plastik mempunyai 2 keping (1 pasang).

Ada 2 jenis detox foot patch yang dijual, iaitu :

(i) Detox foot patch biasa – untuk detoks sahaja (warna putih)

normal+patch - N - O

(ii) Slimming gold detox foot patch – untuk detoks dan slimming (warna gold)

slim+gold+patch - N - O

Walaupun harga slimming gold detox foot patch ini sepatutnya lebih mahal daripada yang biasa, tapi ia dijual dengan HARGA YANG SAMA dengan yang biasa!!

CARA PAKAI

cara+guna+foot+detox - N - O

Kalau risau pelekat tercabut (terlalu ‘aktif’ waktu tidur), boleh pakai stokin.

Gunakan secara berterusan (5 hari pakai, 2 hari berhenti, dan seterusnya). Jadikan amalan setiap bulan untuk kesihatan berpanjangan.

HARGA SANGAT MAMPU MILIK!

RM1 sekeping
minimum belian 20 keping

Dapatkan sekarang di
Kedai Maya SihatSelalu!!

jaminan - N - O

Tidak dibenarkan meniru (copy paste) ayat-ayat penerangan di atas. Ia adalah hasil karangan dan olahan kami sendiri.

SihatSelalu